Είμαστε σαν εσάς

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Εργαστήκαμε μεθοδικά, επίμονα και ομαδικά για να ξεκινήσουμε, να εδραιωθούμε και να αναπτυχθούμε με ασφάλεια.

Όπως κάνετε και εσείς. Ξεκινήσαμε το 2001 και από τότε, με συνέπεια, γνώση και υψηλή αποτελεσματικότητα, προσφέρουμε συμβουλευτική υποστήριξη σε θέματα αναπτυξιακής στρατηγικής, χρηματοδοτικών εργαλείων και επιχορηγούμενων προγραμμάτων σε επιχειρήσεις.

Στεκόμαστε δίπλα σας με τις ίδιες αρχές και αξίες που επιλέξαμε από τα πρώτα μας βήματα. Με εντιμότητα, ευθύτητα, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια, ακεραιότητα και σεβασμό στην προσπάθεια σας.

Ναι είναι αλήθεια, ότι το πελατολόγιο μας – όπως το ονομάζει η αγορά – πολλαπλασιάστηκε. Όπως και η εμπειρία μας. Παράλληλα μεγάλωσε και η ομάδα μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες σας. Αυτό που παραμένει ίδιο, είναι ο τρόπος που εργαζόμαστε για εσάς.

Δουλειά μας είναι η ενδυνάμωση και η ανάπτυξη της επιχείρησή σας. Γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη κερδίζεται με το χρόνο και τα αποτελέσματα. Συνεργάζεστε σε κάθε σας βήμα με την ίδια ομάδα ανθρώπων. Είναι οι δικοί σας σύμβουλοι, που έχουν ακούσει και γνωρίσει τις ανάγκες, τις δυσκολίες, τις επιδιώξεις, το στόχο και το όραμα που έχετε για την επιχείρησή σας. Είναι οι άνθρωποι που γνωρίζετε και εμπιστεύεστε. Έχουν όνομα και γνωρίζουν το δικό σας.

Με την τεχνογνωσία και την εμπειρία περισσότερων από 2.000 ολοκληρωμένων έργων βρισκόμαστε δίπλα σας ώστε να διακριθείτε στον τομέα σας με σιγουριά και ασφάλεια.

Είμαστε η B² Consultants, η ομάδα των συμβούλων σας. Όχι απλά μία ακόμη εταιρεία συμβούλων.

egkatastaseis4
egkatastaseis1
egkatastaseis2

Ο στόχος μας

Να δημιουργούμε αξία σε εσάς και τους ανθρώπους μας.

Δραστηριοποιούμενοι σε ένα απαιτητικό οικονομικά και θεσμικά περιβάλλον, στοχεύουμε με γνώση, ευρηματικότητα και ευελιξία να ολοκληρώνουμε με επιτυχία ό,τι αναλαμβάνουμε.

Για εμάς η λέξη κλειδί είναι «ολοκλήρωση».

Πιστεύουμε ότι αυτός είναι ο τρόπος για να ξεχωρίσετε στον τομέα σας, εξασφαλίζοντας την επιτυχία και όχι απλά την επιβίωση της εταιρίας σας.

Το όραμά μας

Όραμά μας είναι να είμαστε η ομάδα συμβούλων σας που θα θέλετε να έχετε πάντα δίπλα σας, για να οδηγηθείτε με ασφάλεια στο δικό σας αύριο.

Και όσο και αν μεγαλώνουμε, να διατηρούμε την ανθρώπινη προσέγγιση που σήμερα μας χαρακτηρίζει, ένα δίκαιο και αξιοκρατικό εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους μας,  να  λειτουργούμε  ως  μια  διαφανής  και  ακμαία  επιχείρηση  και  να  είμαστε  ένας ευαισθητοποιημένος και δραστήριος εταιρικός πολίτης για την κοινωνία.

Οι αρχές μας

Αφετηρία για οτιδήποτε κάνουμε είναι η εντιμότητα, ευθύτητα, υπευθυνότητα, ειλικρίνεια και ακεραιότητα.

Δίνουμε αξία και σεβασμό στην συνεργασία μας γιατί σκεφτόμαστε όπως εσείς, βάζοντας τον εαυτό μας στη θέση σας  και αναζητώντας το βέλτιστο αποτέλεσμα.

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy