ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Και φέτος η B² Consultants συμμετέχει στην κορυφαία premium έκθεση για την τουριστική βιομηχανία XENIA 2023.

Πηγή: B² Consultants

Δημοσιεύτηκε 09/11/2023

banner-xenia-730x350

Η έκθεση Xenia αποτελεί το κορυφαίο εμπορικό φόρουμ για τα στελέχη του ξενοδοχειακού κλάδου και εκθεσιακό πυλώνα για την ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας στη χώρα μας.

Με εκθέτες όλη την αφρόκρεμα της προμηθευτικής αγοράς του ξενοδοχειακού κλάδου και με χιλιάδες εξαιρετικά ποιοτικούς επισκέπτες, που καθορίζουν με τις επενδυτικές επιλογές τους το συνολικό προσανατολισμό της ελληνικής Τουριστικής Βιομηχανίας, η Xenia αποτελεί μία κορυφαία εμπορική συνάντηση για στελέχη του κλάδου, αλλά και hot spot εμπειριών, τάσεων, καινοτομιών και έμπνευσης. Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και villa owners έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τις κορυφαίες επιχειρήσεις με ξενοδοχειακό εξοπλισμό, τεχνολογικές λύσεις και digital υπηρεσίες, καθώς και εταιρείες με προϊόντα για την κατασκευή, ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας, αλλά και με προμηθευτές του επισιτιστικού κλάδου, των οποίων οι υπηρεσίες βρίσκουν εφαρμογή σε βασικούς τομείς λειτουργίας των ξενοδοχείων. Παράλληλα, χάρη στο πανόραμα από καινοτόμες και εξειδικευμένες παράλληλες εκδηλώσεις, που φιλοξενεί, θεωρείται το πλέον επιδραστικό, ενημερωτικό event, παρουσιάζοντας όλες τις πρωτοπόρες τάσεις και εξελίξεις του ξενοδοχειακού τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τομείς Έκθεσης

Οι εταιρείες, που εκθέτουν στην Xenia,  καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών, που αφορούν την κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία Ξενοδοχείων, Ξενώνων, Ενοικιαζόμενων δωματίων και Villas.

Μετά την ιδιαίτερα πετυχημένη περσινή παρουσία της B² Consultants, στην έκθεση XENIA 2022, και φέτος συμμετέχουμε στη κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας στη χώρα μας. Με πλήθος συναντήσεων από τα καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας μας, παρουσιάστηκαν όλα τα νέα επενδυτικά εργαλεία, όπως ο Αναπτυξιακός Νόμος, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ΕΣΠΑ 2021-2027.

Δείτε περισσότερα για τη συμμετοχή μας στην XENIA 2022 εδώ
Δείτε περισσότερα για την έκθεση XENIA 2023 στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ
Εκδώστε την προσωπική σας ηλεκτρονική πρόσκληση εδώ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
banner-eksoteriko-xenia-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
banner-eksoteriko-architect-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
13 Δεκεμβρίου 2023
banner-eksoteriko-new
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
9 Νοεμβρίου 2023