ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη συμμετοχή η έκθεση Xenia 2022, η κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας στη χώρα μας.

Πηγή: B² Consultants

Δημοσιεύτηκε 29/11/2022

xenia-banner-new-new

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή συμμετοχή της B² Consultants στην XENIA 2022, την κορυφαία έκθεση του ξενοδοχειακού κλάδου, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως και τις 28 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Με πλήθος συναντήσεων να πραγματοποιούνται από τα καταρτισμένα στελέχη της εταιρείας μας, παρουσιάστηκαν όλα τα νέα επενδυτικά εργαλεία, όπως ο Αναπτυξιακός Νόμος, το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ΕΣΠΑ 2021-2027.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας στην έκθεση XENIA 2022.

Για εμάς είναι σημαντικό που μας δώσατε τη δυνατότητα να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για λεπτομερή ανάλυση τόσο των αναγκών της επιχείρησης σας, όσο και της δυνατότητας χρηματοδότησής τους.

xenia1
xenia2
xenia3
xenia4
xenia5
xenia6

26.500 επισκέπτες στην Xenia 2022

Η Xenia 2022 πραγματοποιήθηκε με μια εντυπωσιακή προσέλευση και με τεράστια επισκεπτική και εμπορική επιτυχία, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι αποτελεί την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τον κλάδο της φιλοξενίας στη χώρα μας. Το γεγονός ότι 26.500 decision makers της τουριστικής βιομηχανίας επισκέφτηκαν την έκθεση Xenia και πραγματοποιήσαν σημαντικά εμπορικά deals με τους εκθέτες επιβεβαιώνει το θετικό κλίμα που επικρατεί στον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τη διάθεση για επενδύσεις από τους ξενοδόχους και τα στελέχη της.

Μέσα από το κορυφαίο trade show για την τουριστική βιομηχανία της χώρας μας αναδείχτηκε μία τεράστια γκάμα προϊόντων για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και των υποδομών για τα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα, παρουσιάστηκαν λύσεις για ποιοτικές υποδομές με χαμηλό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα και αναλύθηκαν μεταξύ άλλων και οι νέες διεθνείς τάσεις τουρισμού ανοίγοντας ουσιαστικά νέους ορίζοντες για τα στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας.

video

Ενημερωτικό Υλικό

Έκθεση XENIA 2022
xenia-enimerotioko-yliko-deltio-tipou
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
banner-eksoteriko-xenia-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
banner-eksoteriko-architect-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
13 Δεκεμβρίου 2023
banner-eksoteriko-new
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
9 Νοεμβρίου 2023

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy