ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συμμετοχή της B² Consultants, στην έκθεση the Architect Show 2023

Πηγή: B² Consultants

Δημοσιεύτηκε 13/12/2023

banner-esoteriko-architect-2023-done

Η B² Consultants ολοκλήρωσε με επιτυχία τη συμμετοχή της στο μοναδικό premium event για την αρχιτεκτονική και το design «The Architect Show», που πραγματοποιήθηκε στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της B² Consultants  είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους έμπειρους σύμβουλούς μας για όλα τα νέα επενδυτικά εργαλεία, όπως ο Αναπτυξιακός Νόμος, το ΕΣΠΑ 2021-2027, και να συζητήσουν για τις επαγγελματικές τους ανάγκες.

Οι πάνω από 6.500 επισκέπτες του tAS 5 έζησαν μια μοναδική εμπειρία ανακαλύπτοντας καινοτόμα προϊόντα & τεχνικές, συζήτησαν με εξειδικευμένους επαγγελματίες και δημιουργούς κορυφαίων προϊόντων και υπηρεσιών και συγκέντρωσαν ό,τι νεότερο για το παρόν και το μέλλον του design & της αρχιτεκτονικής από 170 κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands.

Κατά κοινή ομολογία των επισκεπτών, αποκόμισαν μια εντυπωσιακή εκθεσιακή εμπειρία όσον αφορά τον κλάδο της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, αποκτώντας νέες γνώσεις και ιδέες για υλικά και κατασκευές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
banner-eksoteriko-xenia-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
banner-eksoteriko-architect-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
13 Δεκεμβρίου 2023
banner-eksoteriko-new
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
9 Νοεμβρίου 2023

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy