ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της B² Consultants στην έκθεση ΚΕΜ FRANCHISE

Πηγή: B² Consultants

Δημοσιεύτηκε 17/02/2023

KEM-BIG

Με επιτυχία έκλεισε τις πύλες της η 25η Έκθεση ΚΕΜ Franchise μετά από ένα τριήμερο έντονης επιχειρηματικής δραστηριότητας.
Με πλήθος συναντήσεων στο περίπτερο της B² Consultants, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν το concept που τους ταιριάζει και να πάρουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να λάβουν την ορθή απόφαση.

Ένα επενδυτικό τριήμερο, στο οποίο νέοι και φιλόδοξοι επιχειρηματίες αναζήτησαν επιχειρηματικές ευκαιρίες για να σχεδιάσουν το επόμενο βήμα τους και την μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία τους!

ΕΚΘΕΣΗ ΚΕΜ FRANCISE

Η επισκεψιμότητα της έκθεσης αυξήθηκε κατά 50% σε σχέση με πέρσι, γεγονός που αποδεικνύει ότι το επενδυτικό κοινό της χώρας μας εμπιστεύεται το franchise για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση.

Οι εταιρείες που συμμετείχαν στην έκθεση KEM FRANCHISE 2023 κάλυπταν πλήθος κατηγοριών δραστηριότητας. Αλυσίδες επιχειρήσεων που είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους σε ενδιαφερόμενους επενδυτές από την Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Στην έκθεση συμμετείχαν επίσης εκθέτες από το εξωτερικό.
Έκλεισαν πολλές αποδοτικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια της έκθεσης, και οι εκθέτες σχολίασαν τις πολύ καλές προοπτικές για τη δημιουργία και άλλων συμφωνιών στο προσεχές διάστημα.

Ενημερωτικό Υλικό

Έκθεση KEM Franchise
kem-pdf-png
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
banner-eksoteriko-xenia-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
banner-eksoteriko-architect-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
13 Δεκεμβρίου 2023
banner-eksoteriko-new
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
9 Νοεμβρίου 2023

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy