ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Ολοκληρώθηκε η παρουσία της B² Consultants στην έκθεση HORECA 2023

Πηγή: B² Consultants

Δημοσιεύτηκε 13/01/2023

helexpo-banner-730x350

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της B² Consultants στην 17η Διεθνή Έκθεση HORECA 2023.

Ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων, επιχειρήσεων καφεστίασης, αλλά και της λιανικής και άλλων σχετικών κλάδων, επισκέφθηκαν το περίπτερο της B² Consultants.

Οι επισκέπτες στο περίπτερό μας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί μας τα επενδυτικά τους σχέδια και να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα και τα αναμενόμενα αναπτυξιακά προγράμματα, όπως:

  • Το Νέο Αναπτυξιακό Νόμο
  • Τη δράση Εξοικονομώ – Επιχειρώ
  • Τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ΜμΕ

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επίσκεψή σας στο περίπτερό μας στην έκθεση HORECA 2023. Για εμάς είναι σημαντικό που μας δώσατε τη δυνατότητα να σας γνωρίσουμε και να σας ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες μας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για λεπτομερή ανάλυση τόσο των αναγκών της επιχείρησης σας, όσο και της δυνατότητας χρηματοδότησής τους.

horeca1
horeca2
horeca5
horeca3
horeca4

Τεράστια επισκεπτική και εμπορική επιτυχία για τη HORECA 2023

Η HORECA 2023, με μια απίστευτα μεγάλη επισκεψιμότητα ποιοτικού επαγγελματικού κοινού, συγκέντρωσε χιλιάδες επαγγελματίες μέσα σε τέσσερις ημέρες και απέδειξε περίτρανα ότι αποτελεί την κορυφαία έκθεση στην Ελλάδα και σημείο αναφοράς και έμπνευσης για τους κλάδους του τουρισμού και της μαζικής εστίασης.

Το μεγαλύτερο και πιο επιδραστικό εκθεσιακό event στην χώρα μας υποδέχτηκε 60.735 επαγγελματίες από τα Ξενοδοχεία και τη Μαζική Εστίαση από κάθε γωνιά της Ελλάδας και επιβεβαίωσε ότι μπορεί αποδεδειγμένα να εγγυηθεί την υλοποίηση των στόχων και την εμπορική επιτυχία των εκθετών.

Η τεράστια δυναμική και επίδραση που έχει η έκθεση στους δύο αυτούς καίριους κλάδους της ελληνικής οικονομίας αλλά και η συμβολή της στην ανάπτυξη τους επιβεβαιώνεται κάθε χρόνο ακόμα περισσότερο.

horeca-enimerotiko-yliko-deltio-tipou
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
banner-eksoteriko-xenia-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
banner-eksoteriko-architect-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
13 Δεκεμβρίου 2023
banner-eksoteriko-new
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
9 Νοεμβρίου 2023

This website stores cookies on your computer. Cookie Policy