ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ:

Η B² Consultants συμμετέχει στο μοναδικό διήμερο premium event για την αρχιτεκτονική και το design που θα διεξαχθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Πηγή: B² Consultants

Δημοσιεύτηκε 30/10/2023

architect-show

Το the Architect Show επικεντρώνεται στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών ανάμεσα στις εταιρείες που προάγουν την καινοτομία και τη σύγχρονη τεχνολογία στο χώρο των υλικών και της κατασκευής με Αρχιτέκτονες, Σχεδιαστές, Μηχανικούς και επιχειρηματίες Real Estate.

Εταιρείες από όλο τον κόσμο θα δώσουν το «παρών» προκειμένου να παρουσιάσουν νέα υλικά, φρέσκες ιδέες και καινοτομίες. Επιπροσθέτως, παράλληλες εκδηλώσεις και installations σε σχέση με τα υλικά, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική και τη βιωσιμότητα, αναμένεται να δημιουργήσουν μια εντυπωσιακή εκθεσιακή εμπειρία.

Η ξεχωριστή ιδέα και το όραμα του the Architect Show, αναβαθμίζεται χρόνο με τον χρόνο και ξεπερνά κάθε προσδοκία σε επίπεδο αποδοχής και δυναμικής καθιέρωσης.

Στη διοργάνωση του 2022 συμμετείχαν 150+ επιχειρήσεις οι οποίες είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με 6000+ επισκέπτες, σε ένα μοναδικό περιβάλλον το οποίο δημιούργησε τις συνθήκες να βιώσουν μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία.

Δείτε περισσότερα για την έκθεση The Architect Show στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης εδώ
Εκδώστε την προσωπική σας ηλεκτρονική πρόσκληση εδώ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
banner-eksoteriko-xenia-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
banner-eksoteriko-architect-2023-done
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
13 Δεκεμβρίου 2023
banner-eksoteriko-new
  • B2Consultants
  • αναρτήθηκε από B2Consultants
9 Νοεμβρίου 2023